Bedrift

Vi gjør bedriftshelse & HMS enkelt!

sanity image

Et friskere norsk arbeidsliv

Vi vet at mange bedrifter syntes bedriftshelse & HMS er vanskelig å forstå og tidkrevende å forholde seg til. Samtidig vet vi at effekten av riktige tiltak er enormt positiv, både for den enkelte medarbeiders helse og bedriftens bunnlinje. Dette er blant annet fordi godt arbeidsmiljø & systematisk HMS fører til økt produktivtet og lavere sykefravær.

Derfor har vi startet Dr.Dropin Bedrift - vårt mål er å gjøre det enkelt for arbeidsgivere å skape et friskere arbeidsliv ved å være Norges mest moderne leverandør av bedriftshelse & HMS. Dette skal vi oppnå ved å kombinere dyktige rådgivere, gode digitale verktøy, og Norges mest tilgjenglige helsetjenester.

sanity image

Lyst til å bli en av oss?

I Dr.Dropin Bedrift vil du få en morsom og variert hverdag i en moderne og innovativ bedrift. Du vil bli en del av et kompetent fagmiljø med god delingskultur på tvers av fagfelt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstider.

Vil du vite mer?

Se alle ledige stillinger
sanity image

Dette vi kan vi bistå med

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Avvikssystem

Få Norges enkleste og rimligste avvikssystem idag. Enkelt for den ansatte, komplett kontroll og oversikt for ledelsen. Alle Dr.Dropin BHT-kunder får 30% rabatt.

Møt noen av våre dyktig rådgivere

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større, landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse