Bedrift

Arbeidsplassvurdering

Våre dyktige fysioterapeuter vurderer ansattes funksjon og arbeidsoppgaver for å gi gode råd til optimering av arbeidshverdagen og arbeidsplassen.

Vi gjennomfører arbeidsplassvurderinger digitalt og på deres lokasjoner ved behov.

Pris 895,- per digitale vurdering

sanity image

Hvorfor gjøre arbeidsplassvurdering?

Redusere plager for den ansatte

Det er ikke lett å selv vite hva som utløser større eller mindre plager på jobb. Våre fysioterapeuter bistår med å vurdere den ansattes forutsetninger for å gjøre arbeidsoppgavene og hvordan arbeidsoppgavene er. Med veiledning kan arbeidsoppgaver og arbeidsutstyr tilpasses individet slik at plager forebygges eller reduseres.

Redusere sykefravær i bedriften

Ved å tilpasse den individuelles arbeidsplass kan sykefraværet i bedriften bli redusert. Muskel- og skjelettlidelser er den største årsaken til sykefravær i Norge, og små justeringer kan ha stor effekt for den enkelte og dermed for sykefraværet i bedriften. Se vår sykefraværskalkulator lenger ned.

Kort om Arbeidsplassvurdering

Arbeidsplassvurderingen er en kartlegging av hvordan arbeidsmiljøet og arbeidsoppgavene påvirker kroppen din, og dermed helsa di.

Vurderingen handler om å finne ut av dine forutsetninger for å gjennomføre arbeidsoppgavene dine. Samspillet mellom din helse og ditt arbeidsmiljø er hovedfokuset. Tiltak inkluder:

  • Justering av måten man gjør arbeidsoppgavene
  • TIlpasning av den individuelle arbeidsplass
  • Individuelle tiltak for å forbedre dine muligheter for å gjennomføre arbeidsoppgavene uten at det oppstår plager
sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Tilbud skreddersydd deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Fleksibilitet

Vi har høy tilgjenglighet og lange åpningstider som sikrer korte ventetider, og arbeidsplassvurderingen kan gjennomføres digitalt eller på deres arbeidsplass.

Null administrasjon

Ansatte booker selv via våre nettsider eller app.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning