Bedrift

Helsepakker for deres ansatte

Rask og enkel digital helsehjelp når deres medarbeidere trenger det gir forutsigbarhet og trygghet, både for bedriften og de ansatte.

 • Lavere fravær
 • Mer attraktiv arbeidsplass
 • Tiltrekk og behold ansatte

sanity image

Hvorfor tilby helsepakker til dere ansatte?

Redusere sykefravær

Helsepakker sikrer at deres ansatte får helsehjelp raskt og enkelt ved behov. Dette er et av de viktgiste verktøyene for å forebygge og redusere sykefravær. Se vår sykefraværskalkulator nederst på siden.

Tiltrekk nye ansatte

Ansattgoder i form av helsetjenester vil kunne tiltrekke og beholde dyktige ansatte. Våre helhetlige helsepakker vil oppleves som et attraktivt gode for deres medarbeidere.

Proaktiv helsetilnærming

Ved bruk av helsepakker jobber dere proaktivt med ansattes helse ettersom terkselen blir senket for å kontakte helsepersonell tidlig. Ansatte bestiller helsetjenester selv i vår app.

Velg mellom våre forhåndsdefinerte pakker

Helsepakke Light

 • 24/7 helsetelefon
 • Legetime over video
 • Reseptfornyelser
60,- per ansattFå tilbud

Helsepakke Medium

 • 24/7 helsetelefon
 • Legetime over video
 • Reseptfornyelser
 • Psykologtimer (8 per år)
95,- per ansattFå tilbud

Helsepakke Komplett

 • 24/7 helsetelefon
 • Legetime over video
 • Reseptfornyelse
 • Psykologtimer (8 per år)
 • Fysikalsk behandling (8 per år)
150,- per ansattFå tilbud

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Helsepakke vs. Helseforsikring

Mange bedrifter tilbyr helseforsikring som et gode for sine ansatte. Helseforsikring kan være et godt hjelpemiddel når man har behov for helsetjenester raskere enn det offentlige kan tilby. Dessverre blir helseforsikring ofte ikke benyttet før sykemelding, og krever i flere sammenhenger henvisning fra fastlege.

Våre helsepakker er et ansattgode som forebygger mot langtidsfravær og gjentatt bruk av egenmelding. Du trenger ingen henvisning fra legen eller godkjenning fra forsikringsrådgiver. Du får tilgang til moderne helsetjenester av høy kvalitet ved første tegn til stress, som reduserer sannsynligheten for videre utvikling av sykdom eller større plager. I tillegg vil flere av tjenestene våre forebygge mot plager i fremtiden.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Tilbud skreddersydd deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Kort ventetid

Vi har høy tilgjenglighet og lange åpningstider som sikrer korte ventetider, også utenfor arbeidstid.

Null administrasjon

Ansatte booker selv via våre nettsider eller app.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning