Bedrift

Ergonomikurs

Ergonomi handler om å tilpasse arbeidsmiljøet til individet for å fremme sikkerhet, helse og effektivitet. Formålet med ergonomikurs er å øke bevisstheten om ergonomiske prinsipper og lære deltakerne å identifisere og håndtere ergonomiske risikofaktorer på arbeidsplassen.

sanity image
Ergonomikurs
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN
Ergonomikurs

Tilgjengelig i Stor-Oslo, resten av landet per forespørsel.

Muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge. Med våre ergonomer får de ansatte i din bedrift kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager som de kan pådra seg i jobben sin ved feil arbeidsstilling.

Kurset består av en teoretisk og en praktisk del, og tilpasser deres bedrift/branjse etter behov. Vi kan gjennomføres kurset på deres arbeidsplassen eller ved en ekstern lokasjon. Maks 15-deltagere per kurs, vi holder gjerne flere kurs på samme dag om dere er fler enn 15.

Dersom dere er en kontor bedrift anbefaler vi å se på vårt kontorergonomikurs med mulighet for individuelle arbeidsplasstilpasning i etterkant.

5995,- per gruppe

Inkluderer

  • Teoretisk del
  • Praktisk del
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

Etter bestilling vil dere kontaktes av en Operasjonskoordinator for å avklare praktiske detaljer
Kontakt en veileder

Vi tilbyr også

An image
1 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Kontorergonomikurs

Kontorergonomikurs gir de ansatte i bedriften kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager.

Les mer
An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Les mer
An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Førstehjelpskurs

Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp (inkl. hjertestarter), og kan holdes på deres arbeidsplass eller på ekstern lokasjon.

Les mer