Bedrift

Konflikthåndtering

Lite kan være så skadelig for en arbeidsplass som konflikter. Det er ofte flere årsaker til at konflikter oppstår og hvorfor de ikke så enkelt lar seg løse.

Dr.Dropin Bedrift har rådgivere som har lang erfaring med å løse konflikter og samtidig ivareta involverte parter og arbeidsmiljøet.

Pris fra 1 195,- per time

sanity image

Hva kan vi bidra med i konflikthåndtering?

Løse konflikten

Dr.Dropin kan bistå med komme til bunns i årsaken til konflikten, mekle og løse konflikten slik at de involverte parter kan ha et velfungerende og produktivt samarbeid i etterkant.

Forebygge mot nye konflikter

Konflikter har ofte rot i flere årsaker og ved å avdekke disse og iverksette målrettede tiltak, vil Dr.Dropin kunne bistå med å forebygge mot at det oppstår nye konflikter på arbeidsplassen.

Kompetanseheving

Å heve kompetanse både hos ledelse og medarbeidere på systematisk og operativt plan vil man legge til rette for godt samarbeidsklima og godt arbeidsmiljø. Dr.Dropin lager bedriftstilpassede kurs etter behov og forespørsel.

Hvordan jobber Dr.Dropin med konflikthåndtering?

Konflikter kan virke komplekse og sammensatte. Det kan være vanskelig å selv se hva som er rotårsaken til konflikten og ofte kan det være flere ting som har ført til en konflikt.

Dr.Dropin har verktøyene og kompetansen innen blant annet mekling og lover for å hjelpe dere med å rydde opp i dette.

Vi bistår blant annet med:

  • Kartlegging og kartleggingsverktøy
  • Kompetanseheving og kurs
  • Mekling
  • Individuelle samtaler
  • Felles samtaler
  • Utarbeidelse av avtaler
  • Utvikling og implementering av rutiner
  • Arbeidsmiljøtiltak

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud tilpasset deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og uten bindingstid.

Moderne løsninger

Vi benytter moderne og digitale løsninger men er fysisk på plass ved behov. Slik sikrer vi effektiv ressursbruk og målrettede tiltak.

Datadrevet innsikt

Vi kombinerer kunnskapen til våre organsiasjonspsykologer og arbeidsmiljørådgivere med moderne digitale verktøy, som pulse-undersøkelser, for å sikre en datadrevet tilnærming og målstyring.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.