Bedrift

Vold og trusler kurs

Formålet med et kurs om vold og trusler på arbeidsplassen er å forberede og ruste deltakerne med nødvendige ferdigheter og kunnskap for å skape et trygt arbeidsmiljø, samt beskytte både seg selv og andre mot vold og trusler på arbeidsplassen.

sanity image
Vold og trusler kurs
3 timer
Undervisning (live)
NO/EN
Vold og trusler kurs

Kun tilgjengelig i Stor-Oslo.

Gjør dine ansatte tryggere med opplæring i håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Dette praktiske kurset gir innføring i forebygging, håndtering og oppfølgning av hendelser relatert til vold og trusler og er relevante både for ledere og medarbeidere.

Kurset gjennomføres av erfarent fagpersonell fra vår bedriftshelsetjeneste og kan holdes både på arbeidsplass og ekstern lokasjon. Kurset inneholder både en teoretisk del og en praktisk del om teknikker som kan brukes i håndtering av ulike situasjoner.

Maks 16 deltakere per kurs. Vi holder gjerne flere kurs på samme dag om dere er fler enn 16

9995,- per gruppe

Inkluderer

  • Kursbevis
  • Teoretisk del
  • Praktisk del
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

Etter bestilling vil dere kontaktes av en Operasjonskoordinator for å avklare praktiske detaljer
Kontakt en veileder

Vi tilbyr også

An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Les mer
An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Førstehjelpskurs

Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp (inkl. hjertestarter), og kan holdes på deres arbeidsplass eller på ekstern lokasjon.

Les mer
An image
2+ timer
E-læring (digitalt)
NO

FSE-kurs

FSE-kurs for elektrikere. Oppfyller kravene i forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg. Kurset tar omtrent 2 timer.

Les mer