Bedrift

FSE-kurs

Et FSE-kurs er en opplæring rettet mot personer som utfører eller er ansvarlige for arbeid i nærheten av, eller med, elektriske anlegg og installasjoner.

  • Digitalt
  • Enkel gjennomføring
  • Lovpålagt å gjennomføre hvert år
sanity image
FSE-kurs
2+ timer
E-læring (digitalt)
NO
FSE-kurs

Ved å ta dette kurset oppfyller dere kravet som sikkerhetsforskriften stiller til bedrifter. Vårt digitale kurs dekker alle de emner som skal til for at de ansatte har den kompetansen de trenger og er tilpasset forskriften. (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.)

Kravet gjelder både for dem som arbeider med lav- og høyspenningsanlegg. Opplæringen skal gjentas minimum en gang årlig. Kurset inneholder også opplæring i førstehjelp og spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.


Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett. Det er bygd opp i moduler med tekst og bilder. Etter endt kurs vil man å få utstedt kursbevis.

Dr.Dropin Bedrift leverer også førstehjelpskurs etter krav fra DSB.

745,- per stk (ekskl. MVA)

Inkluderer

  • Kursbevis
  • Kursmateriell

Du kan bestille for deg selv eller andre i samme bedrift. Kursdeltager mottar invitasjon til kurs på e-post umiddelbart etter bestilling.
Kontakt en veileder

Vi tilbyr også

An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Førstehjelpskurs

Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp (inkl. hjertestarter), og kan holdes på deres arbeidsplass eller på ekstern lokasjon.

Les mer
An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Les mer
An image
3 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Vold og trusler kurs

Kurset gjør ansatte tryggere med opplæring i håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Dette praktiske kurset gir innføring i forebygging, håndtering og oppfølgning av hendelser relatert til vold og trusler.

Les mer