Bedrift

Moderne bedriftshelsetjeneste med høy kompetanse

Vi tilbyr bedriftshelsetjenester for store virksomheter over hele landet, med fullt dekkende tilbud innen HMS, ledelse og arbeidshelse.

  • Enkel og tilgjengelig
  • Høy kompetanse og lang erfaring
  • Betal kun for det dere bruker

Over 2 000 bedrifter i hele Norge bruker Dr.Dropin Bedrift

HydroMcDondald'sJerniaElektro-kontaktenÅpent bakeriHertzLilleborgTivetaEmpet
HydroMcDondald'sJerniaElektro-kontaktenÅpent bakeriHertzLilleborgTivetaEmpet

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud til en god pris. Vi leverer effektive løsninger som sparer deg for kostnader. Vi har fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Høy tilgjengelighet på alle tjenester

Vi har et komplett tilbud av tilleggstjenester og ansattgoder, enkelt og tilgjengelig for både bedriften og deres ansatte. Som BHT-kunde får alle deres ansatte -10% hos Dr.Dropin privat.

Landsdekkende kompetanse

Våre rådgivere har lang erfaring innenfor arbeidshelse og ledelse. Vi tilbyr moderne løsninger hos storkunder i hele landet.

Alle bedriftshelsetjenester på ett sted

Systematisk HMS-arbeid

Våre rådgivere hjelper med systematisk HMS-arbeid, med kunnskap om bransjens lovkrav, beste praksis og relevant forskning. Kundens faste ansvarlige støtter blant annet med å sette HMS-mål, årsplaner, risikovurderinger, rådgivning i Arbeidsmiljøutvalget og årsrapporter med anbefalinger.

Ergonomi

Våre ergonomer, med bakgrunn som fysioterapeuter eller ergoterapeuter, tilbyr forebyggende ergonomitjenester til bedrifter. Med omfattende erfaring innen arbeidshelse, hjelper vi med arbeidsplassvurderinger, tilrettelegging, ergonomi- og biomekanikkurs, samt helsefremmende tiltak som fremmer fysisk aktivitet, og risikovurdering.

Psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø

Våre organisasjonspsykologer og HMS-rådgivere støtter på tvers av disipliner med det psykososiale og organisatoriske arbeidsmiljøet. Med solid faglig kompetanse og omfattende bransjeerfaring, både forebygger vi og håndterer endringer, konflikter og omorganiseringer. Våre tjenester inkluderer lederveiledning, coaching, kurs, konflikthåndtering, arbeidsmiljøkartlegging og risikovurdering.

Fysisk, biologisk og kjemisk arbeidsmiljø

Våre yrkeshygienikere har en bred kompetanse og erfaring med å bistå bedrifter med å sikre at arbeidsmiljøet er fritt for helseskadelige eksponeringer eller tiltak som reduserer risiko for eksponeringer. Vi bistår blant annet med vernerunder og befaringer, risikovurderinger og kartlegginger, målinger og rapporter med anbefaling til tiltak.

Arbeidsmedisin

Våre arbeidsmedisinere og bedriftsleger gir bedriftene vår målrettet og sikker helseovervåkning. Med omfattende erfaring og kompetanse sikrer de de ansattes sikkerhet og vurderer påvirkningen av eksponeringer på helsen deres. Vi tilbyr risikovurderinger, helsekontroller, individuell oppfølging og tiltak for å minimere eksponeringskonsekvenser.

Hør fra noen av våre storkunder

Dr.Dropin BHT er en profesjonelt sterk og serviceinnstilt leverandør til GE Healthcare. Vi stoler på deres omfattende kunnskap og ekspertise, da de har blitt en verdifull støtte til vårt betydelige HMS-prosjekt.FatemehSafety Leader, GE Healthcare
Digitale løsninger og profesjonell ekspertise var viktig for oss da vi valgte en ny leverandør av HMS-tjenester. Derfor valgte vi Dr.Dropin Bedrift.ElisabethHead of People & Culture, Hertz

Effektive og verdiskapende løsninger

Dr.Dropin Bedrift tilbyr storkunder effektive løsninger for økt verdiskapning og resultater innenfor ledelse, arbeidsmiljø og HMS.

Vi sikrer grundig og effektiv compliance i henhold til lovkrav og kan bistå som en proaktiv partner for bedre arbeidsmiljø og helse på arbeidsplassen.

Bedriftsportal

Full oversikt - enkel bestilling - forutsigbar prising

Vår bedriftsportal sikrer enkel oversikt over kundeforholdet og bestilt tjenester. Du kan bestille alle tjenester og booke tid hos din rådgiver direkte i kalenderen. I portalen er alle priser tilgjengelig og bekreftes alltid før bestilling. Dette sikrer minimal administrasjon, full oversikt og ingen overraskende fakturaer.

Høy kompetanse til rett tid

Sentral kontaktperson - høy kompetanse - riktig ressursallokering

Våre kunderådgivere har lang erfaring med storkunder og tung fagkompetanse. Hos oss får dere en sentral kontaktperson for alle lokasjoner, dette sikrer full oversikt, utnyttelse av synergier og fjerner flaskehalser. Kontaktpersonen sørger alltid for å allokere rett spesialist til deres ulike problemstillinger, uavhengig hvor i landet dere befinner dere.

Verdiskapende tiltak

Skreddersøm - datadrevne anbefalinger - lønnsomt HMS-arbeid

Vår bistand skreddersys til deres behov og baseres på bransjekunnskap. Bruk av digitale verktøy sikrer en datadrevet tilnærming til deres HMS-arbeid, og vi kartlegger alltid deres bedrift for å sikre ønsket effekt og positiv verdiskapning.

Tusenvis av fornøyde kunder

2.000+
Fornøyde kunder
96%
Kundetilfredshet
4.9/5
Google Anmeldelser

Andre produkter vi tilbyr

Helsetjenester for ansatte

Få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din innenfor HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris.

Avvikssystem

Få Norges enkleste og rimligste avvikssystem idag. Enkelt for den ansatte, komplett kontroll og oversikt for ledelsen. Alle Dr.Dropin BHT-kunder får 30% rabatt.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå ledelsen med god håndtering av utfordrende problemstillinger.

Møt noen av våre dyktig rådgivere

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse

An image

Bedriftsfysioterapeut Birgitte Brynildsen

Birgitte har over 20 års erfaring som HMS-rådgiver og bedriftsfysioterapeut og har gjennom disse årene levert tjenester til noen av Norges største og mest komplekse virksomheter innenfor arbeidshelse.

An image

Bedriftssykepleier Lise Holth

Lise har over 10 års erfaring innen bedriftshelsetjeneste. Hun har spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og har jobbet med noen av Norges største virksomheter som kundeansvarlig rådgiver.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning