Bedrift

Helsetjenester for ansatte

Hos Dr.Dropin får deres medarbeidere raskt og enkelt tilgang på attraktive helsegoder når de trenger det

 • Skeddersydd tilbud med fornuftige priser
 • Korte ventetider og lange åpningstider
 • Ingen administrasjon - ansatte bestiller selv

sanity image

Velg mellom våre forhåndsdefinerte pakker

Helsepakke Light

 • 24/7 helsetelefon
 • Legetime over video
 • Reseptfornyelser
105,- per ansattFå tilbud

Helsepakke Medium

 • 24/7 helsetelefon
 • Legetime over video
 • Reseptfornyelser
 • Psykologtimer (8 per år)
135,- per ansattFå tilbud

Helsepakke Komplett

 • 24/7 helsetelefon
 • Legetime over video
 • Reseptfornyelse
 • Psykologtimer (8 per år)
 • Fysikalsk behandling (8 per år)
205,- per ansattFå tilbud

Eller velg blant vårt brede utvalg av arbeidsrelaterte helsetjenester

An image

Helsekontroll

1595,-

For å forebygge sykdom og plager tilbyr vi årlig helsekontroller tilpasset dine ansatte. Helsekontroller er et godt verktøy for å forebygge helseplager og et attraktivt gode for medarbeidere.

An image

Helseattester

2195,-

Vi leverer helseattester som for eksempel offshoreattest eller sjømannsattest for yrker der dette er krav for å utføre jobben sin. Vi har god tilgjengelighet og kort ventetid.

An image

Influensavaksine

395,-

Vi tilbyr influensavaksinering på arbeidsplassen og i våre klinikker. Influensavaksine er et enkelt verktøy for å redusere sykdom og smitte på arbeidsplassen. Det er anbefalt med årlig vaksinering på starten av influensasesongen og vi vaksinerer i tidsrommet oktober til februar hvert år.

An image

Yrkesvaksiner

Vi tilbyr vaksinering av ansatte i forbindelse med yrke eller reise. Er din bedrift medlem av vår lovpålagte bedriftshelsetjeneste bistår vi med å kartlegge hvilke vaksiner som er lovpålagt i deres bransje.

An image

Rusmiddeltest

I enkelte yrker er arbeidsmiljøloven åpen for rustesting av ansatte. Dette gjelder spesielt yrker med særlig krav om rusfrihet på jobb eller har pliktmessig avhold. Vi tilbyr rustesting samt tjenester og produkter som er knyttet til dette på arbeidsplassen eller i klinikk.

An image

Arbeidsplassvurdering

895,-

Vi tilbyr digital arbeidsplassvurdering for deres medarbeidere. Våre dyktige fysioterapauter vil gi den ansatte individuelle råd om arbeidsplassinnstilling og andre forebyggende tiltak for å redusere sykefravær relatert til muskel- og skjelettplager.

An image

Fysioterapi på kontoret

895,-

Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykefravær i Norge. Vi tilbyr derfor fysikalsk behandling på arbeidsplassen deres. De ansattes fysiske helse er avgjørende, enten de sitter på kontoret eller utfører fysisk tunge arbeidsoppgaver.

An image

Krisepsykologi

Krisepsykolog er et tilbud til din bedrift når en eller flere av deres ansatte har opplevd en akutt og overveldende hendelse, og ønsker støtte til å håndtere sine reaksjoner. Vi har døgnåpen telefonlinje og kan garantere psykologtime innen 24 timer.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud tilpasset deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Kort ventetid

Vi har høy tilgjenglighet og lange åpningstider som sikrer korte ventetider, også utenfor arbeidstid.

Minimal administrasjon

Alle helsetjenester dere ønsker samlet på ett sted. Ansatte booker selv via web eller app og vi fakturerer etterskuddsvis.

Sykefravær koster bedrifter 2,6 milliarder årlig

Sykefraværet i Norge er høyt og økende. En ansatt har i snitt 15 sykedager per år, samtidig melder hele 41% av ansatte om psykisk stress etter lengre perioder på hjemmekontor. Det er derfor store verdier å hente på å redusere sykefravær, se vår sykefraværskalkulator lengre ned på siden.

Fokus på forebyggende tiltak og rask tilgang på helsepersonell ved behov er kritisk for å redusere sykefravær. Gjennom en avtale med Dr.Dropin Bedrift får dere tilgang til et bredt spekter av forebyggende helsetjenester, og sikrer at deres medarbeidere får helsehjelp når de trenger det.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning

Møt noen av våre dyktig fagfolk

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Kjersti er spesialist i arbeids -og miljømedisin med lang erfaring fra bedriftshelsetjeneste. Hun har også ekstra utdanning i bl.a. arbeids -og organisasjonspsykologi, kommunikologi og funksjonellmedisin.

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Rebekka Egeland er psykolog med spesialisering innen organisasjonspsykologi. Hun har skrevet flere bestselgende bøker og uttaler seg om ledelse, organisasjonsutvikling og god psykisk helse på arbeidsplassen.