Bedrift

Kontorergonomi

Riktig tilrettelegging av kontorplassen er viktig for å unngå belastningsskader. Et kurs i kontorergonomi gir en kort teoretisk innføring i arbeidsstillinger og inkluderer individuell tilpasning av stol og pult.

sanity image
Kontorergonomikurs
1 timer
Undervisning (live)
NO/EN
Kontorergonomikurs

Tilgjengelig i Stor-Oslo, resten av landet per forespørsel.

Muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge. Med besøk fra våre ergonomer får dine ansatte kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager på kontoret.

Kurset består av 30-minutter med teori, etterfulgt av mulighet for spørsmål i plenum. Maks 15-deltagere per kurs, vi holder gjerne flere kurs på samme dag om dere er fler enn 15. Etter kurser åpner ergonomen for 15-minutters individuell arbeidsplasstilpasning, 5 tilpasnnger er inkludert, deretter +295,- per person. Kurset gjennomføres på deres arbeidsplass.

5995,- per gruppe

Inkluderer

  • Teoretisk del
  • Individuell arbeidsplasstilpasning
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

Etter bestilling vil dere kontaktes av en Operasjonskoordinator for å avklare praktiske detaljer
Kontakt en veileder

Vi tilbyr også

An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Ergonomikurs

Kurset gir de ansatte i bedriften kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager.

Les mer
An image
3 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Vold og trusler kurs

Kurset gjør ansatte tryggere med opplæring i håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Dette praktiske kurset gir innføring i forebygging, håndtering og oppfølgning av hendelser relatert til vold og trusler.

Les mer
An image
2 timer
Undervisning (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Les mer