Bedrift

Arbeidsmedisin

Arbeidsmedisin fokuserer på sammenhengen mellom arbeidsplassen og de ansattes helse, og oppnår resultater ved å jobbe målrettet helsefremmende.

Vi i Dr.Dropin tilbyr alle arbeidsmedisinske tjenester ved behov. Årsplan og initiell kartlegging er inkludert i vår grunnpakke og vil gi dere et godt utgangspunkt for å vurdere behovet for tilleggstjenester.

Prisliste tilleggstjenester
sanity image

Hvorfor bruke Dr.Dropin til arbeidsmedisin?

Kompetanseheving

Øk din kompetanse om din arbeidsplass og arbeidsoppgaver som gjøres for å vite hvordan dere kan sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø.

Positiv økonomisk effekt

Effektive arbeidsmedisinske tiltak har bevist positive resultater på økonomi gjennom reduksjon i sykefravær og økt produktivtet. Se vår sykefraværskalkulator nederst på siden.

Helsefremmende arbeidsmiljø

Vi bidrat med å utvikle et helsefremmende arbeidsmiljø ved å fokusere på målrettede tiltak. Med bistand fra våre spesialister kan du være sikker på at dine ansatte har et fullt forsvarlig arbeidsmiljø.

Hva kan vi bistå med?

Dr.Dropin har etablerte metodikker for effektivt å jobbe med målrettet helseovervåkning i alle typer virksomheter. Vi leverer mange av våre tjenester direkte på deres arbeidsplass. Vi kan blant annet bistå med:

  • Målrettede helsekontroller
  • Livsstil helsekontroller
  • Helseattester
  • Influensa- og yrkesvaksinering
  • Sykefraværsoppfølgning
  • Ergonomisk veiledning
  • Arbeidsplassvurdering
  • Kliniske helsetjenester
sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud til deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Raskt og moderne

Vi sikrer minimal administrasjon og rask hjelp når dere trenger det ved hjelp av moderne digitale løsninger.

Vi kommer til dere

Vårt mobile medisinske team kommer direkte til deres arbeidsplass for gjennomføring av en rekke tjenester.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning