Bedrift

Få enklere bedriftshelsetjenester i dag

Vår grunnpakke dekker lovkravet og gir rask tilgang på tilleggstjenester ved behov.

  • Fast, lav pris
  • Ingen bindingstid
  • For små og store bedrifter i hele Norge
Storkunde? Les mer her
sanity image
godkjent-bedriftshelsetjeneste

Over 2 000 bedrifter i hele Norge bruker Dr.Dropin Bedrift

McDondald'sJerniaElektro-kontaktenÅpent bakeriHertzLilleborgTivetaEmpetLos Tacos
McDondald'sJerniaElektro-kontaktenÅpent bakeriHertzLilleborgTivetaEmpetLos Tacos

Betal kun for det du trenger

Grunnpakken dekker kravet fra Arbeidstilsynet til en fast, lav pris. Rimelige tilleggstjenester kan bestilles ved behov.

Moderne løsninger

Få HMS-arbeidet gjort raskt og enkelt med en fast kontaktperson, digital bedriftsportal og korte ventetider.

Vi kan bedriftshelse

Godkjent av Arbeidstilsynet. Med erfarne rådgivere og dyktig helsepersonell bistår vi både digitalt og fysisk over hele landet.

Fastpris

1
125

520 kr

Per måned for hele bedriften

Grunnpakken inneholder

Lovpålagt tilknytning

Kontrakt som bekrefter at dere er tilknyttet offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. Dette er noe Arbeidstilsynet kan etterspørre ved tilsyn.

Årsplan

Årsplanen (plan for bistand) er lovpålagt av Arbeidstilsynet. Planen beskriver hva vi skal bistå med ila. året.

Vi ønsker å bli kjent med deres behov og ønsker. Derfor kartlegger vi deres bedrift digitalt og gjennomfører et årlig videomøte.

Årsrapport

For å sikre at dokumentasjonen er i orden vil dere motta en årlig rapport som beskriver hvilke aktiviteter som er utført.

Bedriftsportal og fast rådgiver

For å støtte dere tilbyr vi gratis telefonrådgivning med fast rådgiver og tilgang til vår Bedriftsportal. Bedriftsportalen inneholder dokumenter, malverk og innsiktsverktøy (inkl. pulse-undersøkelser), samtidig som den kan benyttes til bestilling og endring av ulike tjenester.

Det er enkelt å bli kunde

1
Få pris på 5 minutter. Per telefon eller e-post.
2
Aksepter tilbudet digitalt, vi sier opp din gamle BHT for deg.
3
Motta link for booking av digital kartlegging og årsmøte.

Komplett utvalg av tilleggstjenester ved behov

Om behovet oppstår har du som kunde hos Dr.Dropin Bedrift tilgang på et komplett utvalg av tilleggstjenester. Vi har korte ventetider, rimelige priser, og leverer både fysisk og digitalt i hele Norge.

Få uforpliktende tilbud på 5 minutter
sanity image
godkjent-bedriftshelsetjeneste

Tusenvis av fornøyde kunder

2.000+
Fornøyde kunder
96%
Kundetilfredshet
4.9/5
Google Anmeldelser

Hør fra noen av våre 2.000+ fornøyde kunder

from google reviews
Kan sterkt anbefales, vår faste HMS rådgiver er meget dyktig 👍😁Svein AarvikDaglig leder, Saro Reis AS
from google reviews
Meget bra konsept, passer perfekt for vår bedrift.Tony AlgroyDaglig leder, Weldtech AS
from google reviews
Hyggelige og kunnskapsrike veiledere som forstår bedriftens behov og jobber målrettet med konkrete saker. Lett tilgjengelig hjelp alltid hvis det er behov for assistanse.Sihajla GasalDaglig leder, Hydema AS

Sjekk om dere er pålagt bedriftshelsetjeneste

Ofte stilte spørsmål

Hvem er lovpålagt å ha en bedriftshelsetjeneste?

Arbeidstilsynet bestemmer hvem som er lovpålagt bedriftshelsetjeneste basert på alvorlighetsgraden av risikofaktorer og muligheten for negativ helsepåvirkning i ulike bransjer.

Hva koster det å ha bedriftshelsetjeneste?

Prisen på bedriftshelsetjeneste varierer mellom leverandører. Hos oss er veiledende pris 415 kroner per måned for bedriften, pluss 25 kroner per ansatt. Dette inkluderer grunnpakken som dekker lovkravet, ved behov kan tilleggstjenester kan kjøpes.

Når får jeg første faktura?

Vår grunnpakke faktureres forskuddsvis, vanligvis med årlig fakturaintervall. Du mottar første faktura et par dager etter avtalestart. Eventuelle tilleggstjenester faktureres etterskuddsvis basert på faktisk bruk.

Tar dere betalt for reisetid?

Majoriteten av våre tjenester leveres digitalt eller uten reisekostnad (ta kontakt for mer info). Dersom reisekostnad er gjeldene beregnes det som 50% av aktuell timesats fra vårt nærmeste kontor eller flyplass.

Hva gjør en bedriftshelsetjeneste?

Bedriftshelsetjenesten (BHT) hjelper med det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet og bidrar til å forebygge arbeidsrelaterte helseplager, sykdom og skader. Dette inkluderer risikofaktorer i arbeidsmiljøet som kan påvirke ansattes helse.

Hva skjer om vi er lovpålagt bedriftshelsetjeneste (BHT) og ikke har det?

Ved et tilsyn fra Arbeidstilsynet vil du få et pålegg om å tilknytte deg en godkjent bedriftshelsetjeneste, i ytterste konsekvens vil dere få dagsbøter for hver dag uten en godkjent bedriftshelsetjeneste.

Hva slags kunder har dere?

Vi leverer bedriftshelsetjenester til bedrifter av alle størrelser over hele Norge. Vårt team har kompetansen til å levere HMS tjenester til bedrifter i alle bransjer, og kombinasjonen av digitale leveranser og et reisende medisinsk team gjør oss i stand til å hjelpe kunder i hele landet.

Kan dere bistå med bedriftshelsetjenester i hele Norge?

Vi leverer bedriftshelsetjenester til bedrifter over hele landet. Mange av våre tjenester er godt egnet for digitale leveranser, i tillegg har vi klinikker i alle Norges største byer, og et reisende medisinsk team som gjør oss i stand til å levere tjenester i hele Norge.

Vi har allerede en bedriftshelsetjeneste (BHT). Kan vi bytte?

Selv om du er tilknyttet en annen leverandør kan du bytte til Dr.Dropin Bedrift. Når vi har signert samarbeidsavtale bistår vi dere med å si opp deres gamle avtale. Våre avtaler avventer oppstart til deres gamle avtale utgår, slik at dere ikke betaler dobbelt.