Få enklere bedriftshelsetjenester i dag

Grunnpakken fra Dr. Dropin dekker lovpålagt BHT og gjør det enkelt å oppfylle deres HMS-krav.

  • Fast og forutsigbar pris — uten bindingstid
  • Landsdekkende og for alle bransjer
  • For små og store bedrifter
Få tilbud på 5 minutter
sanity image
godkjent-bedriftshelsetjeneste
Nye VeierElektro-kontaktenMcDondald'sJerniaÅpent bakeriHertzLilleborgOslo Street Food Los Tacos TivetaEmpet
Nye VeierElektro-kontaktenMcDondald'sJerniaÅpent bakeriHertzLilleborgOslo Street Food Los Tacos TivetaEmpet
Image

Digitalt først, fysisk ved behov

Vi tilbyr moderne og digitale løsninger, men er fysisk på plass ved behov – over hele landet. Dette gjør vi for å sikre effektiv ressursbruk og målrettede tiltak.

Image

Rask og tilgjengelig helsehjelp

Vårt mobile helseteam gjør helsekontroller og vaksinering på deres arbeidsplass. Om dere ønsker kan ansatte også booke time selv, digitalt eller i en av våre klinikker, enkelt og helt administrasjonsfritt.

Image

Full oversikt over kundeforholdet

Som kunde vil du få tilgang til din egen bedriftsportal med fagbank, maler, innsiktsverktøy og mye mer.

Sjekk om dere er pålagt bedriftshelsetjeneste

Grunnpakken inneholder

Fastpris

1
110

520 kr

Per måned for hele bedriften
Det er enkelt å bli kunde

1
Få pris på 5 minutter. Per telefon eller e-post.
2
Aksepter tilbudet digitalt, vi sier opp din gamle BHT for deg.
3
Motta link for booking av digital kartlegging og årsmøte.

Tilgang på komplett utvalg av tilleggstjenester ved behov

An image

Systematisk HMS

Alle store problemer har én gang vært små. Ved behov kan vi bistå dere i det systematiske HMS-arbeid for å finne problemene før de oppstår. Vi har bred kompetanse med HMS-arbeid, deriblant HMS-revisjoner, AMU-deltagelse, tilsynshjelp, risikokartlegging, vernerunder og rådgivning.

An image

Arbeidsmedisin

Ved behov tilbyr vi alle arbeidsmedisinske tjenester, og vi bistår løpende med forslag til gode helsetiltak i deres virksomhet. Effektive tiltak har bevist positive resultater på økonomi ved reduksjon i sykefravær. Se vår sykefraværskalkulator nederst på siden.

An image

HMS-kurs

Leder og verneombud er lovpålagt HMS-kurs. Vi tilbyr effektive digitale versjoner av alle lovpålagte kurs innen HMS, deltakere mottar kursbevis ved endt kurs. Vi har tilpassede kurs for ledere, verneombud og AMU-medlemmer.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning

Ofte stilte spørsmål
Møt noen av våre dyktig rådgivere

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Kjersti er spesialist i arbeids -og miljømedisin med lang erfaring fra bedriftshelsetjeneste. Hun har også ekstra utdanning i bl.a. arbeids -og organisasjonspsykologi, kommunikologi og funksjonellmedisin.

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Rebekka Egeland er psykolog med spesialisering innen organisasjonspsykologi. Hun har skrevet flere bestselgende bøker og uttaler seg om ledelse, organisasjonsutvikling og god psykisk helse på arbeidsplassen.

Hvorfor velge oss?

  • Fornuftige priser – få skreddersydd tilbud på lovpålagt tilknytning til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.
  • Raskt og moderne – bedriftshelse og HMS blir enkelt og forståelig med våre digitale løsninger. Vi sikrer minimal administrasjon og rask hjelp når dere trenger det.
  • Vi kan bedriftshelse – vi er en godkjent bedriftshelsetjeneste med dyktige rådgivere og erfarent helsepersonell. Vi leverer tjenester i hele Norge både digitalt og med et reisende helseteam.

Få skreddersydd tilbud
sanity image

Hvem er lovpålagt å ha en bedriftshelsetjeneste (BHT)?

Noen bedrifter har mer risikofylt arbeidsmiljø enn andre. Dette gjør at man er lovpålagt av Arbeidstilsynet om å en bedriftshelsetjeneste – noe som gjelder over halvparten av alle norske bedrifter.

Les mer om hva BTH og HMS innebærer, eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

BHT og HMS enkelt forklart
sanity image