Bedrift

Arbeidsmiljø og kulturbygging

Å bygge god kultur og å ha et godt arbeidsmiljø er avgjørende for prestasjonene på arbeidsplassen. Samtidig er det er ofte en kompleks oppgave.

Dr.Dropin har dyktige rådgivere og spesialister som kan bistå deres virksomhet med tiltak som vil forbedre arbeidsmiljøet og bygge en prestasjonsfremmende kultur som ivaretar de ansatte.

Pris fra 1 195,- per time

sanity image

Hvorfor få hjelp av Dr.Dropin med arbeidsmiljø og kulturbygging?

Forbedre prestasjoner

Arbeidsmiljøet i virksomheten og den etablerte kulturen har direkte påvirkning på de ansattes prestasjoner og hvor motivert de er til å bidra med å oppnå virksomhetens målsetninger.

Tiltrekk ansatte

Et godt arbeidsmiljø og en god kultur tiltrekker de beste kandidatene til nye stillinger. I arbeidstakers marked vil søkere stille større krav til virksomhetene de søker seg til og arbeidsmiljø er viktig for alle.

Reduser sykefraværet

Arbeidsmiljøet i virksomheten har ikke bare betydning for sykefraværet, men sykenærværet i bedriften. Sykenærvær handler om hvor produktive de ansatte er når de er på jobb.

Hva gjør Dr.Dropin for å bidra med arbeidsmiljø og kulturbygging?

Godt arbeidsmiljø og god organisasjonskultur kan virke komplekst, men har stort potensiale dersom man ønsker å gjøre en endring.

Dr.Dropin vil sette opp en skreddersydd tilnærming for å bistå i deres virksomhet. God kartlegging avdekker ofte områder med potensiale og gir grunnlag for målrettede tiltak som har stor effekt.

sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud tilpasset deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og uten bindingstid.

Moderne løsninger

Vi benytter moderne og digitale løsninger men er fysisk på plass ved behov. Slik sikrer vi effektiv ressursbruk og målrettede tiltak.

Datadrevet innsikt

Vi kombinerer kunnskapen til våre organsiasjonspsykologer og arbeidsmiljørådgivere med moderne digitale verktøy, som pulse-undersøkelser, for å sikre en datadrevet tilnærming og målstyring.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning