Bedrift

Systematisk HMS-arbeid

Systematisk HMS-arbeid handler om å jobbe proaktivt for å sikre et trygt arbeidsmiljø.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle type virksomheter å opfylle lovkrav og skape en bedre arbeidsplass. HMS-årsplan og initiell kartlegging er inkludert i vår grunnpakke. Ved spesifikke HMS-behov uttover grunnpakken bistår vi gjerne for å gjøre HMS-oppgavene mer effektive og mindre tidkrevende for dere.

Prisliste tilleggstjenester
sanity image

Hvorfor bruke Dr.Dropin i HMS-arbeidet?

Oppfyll alle lovkrav

Dr.Dropin bistår virksomheter med å sikre at de opererer i henhold til alle gjeldene lover og forskrifter på en rask og enkel måte.

Økt effekt

Med HMS-bistand fra oss får dere løsninger som fungerer i praskis. Dette gjør at dere bruker mindre tid, oppnår økt effekt og har riktig fokus.

Bedre og tryggere arbeidsmiljø

Vi avdekker områder som har potensiale for å forbedre arbeidsmiljøet, dette medfører redusert sykefravær og økt produktivitet. Vi bistår også med å redusere sjansen ulykker.

Hva kan vi bistå med i HMS-arbeidet?

Dr.Dropin har verktøyene og kompetansen din virksomhet trenger for å gjøre det systematiske HMS-arbeidet raskt, enkelt og effektivt. Dette oppnår vi med en kombinasjon av erfarne rådgivere og gratis verktøy i vår bedriftsportal.

Vi kan blant annet bistå med:

  • HMS-/Arbeidsmiljørådgivning
  • Vernerunder
  • Risikokoartlegginger
  • Tilsynshjelp
  • HMS-system gjennomgang
  • Deltagelse i AMU-møter (lovpålagt ved 30+ ansatte)
sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud til deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Raskt og moderne

Bedriftshelse og HMS blir enkelt og forståelig med våre digitale løsninger. Vi sikrer minimal administrasjon og rask hjelp når dere trenger det.

Vi kan bedriftshelse

Vi er en godkjent bedriftshelsetjeneste med dyktige rådgivere og erfarent helsepersonell. Vi levere tjenester i hele Norge både digitalt og met et reisende helseteam.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.