Vi skal gjøre bedriftshelse & HMS enkelt!

Vi vet at mange bedrifter syntes bedriftshelse & HMS er vanskelig å forstå og tidkrevende å forholde seg til. Samtidig vet vi at effekten av riktige tiltak er enormt positiv, både for den enkelte medarbeiders helse og bedriftens bunnlinje. Dette er blant annet fordi godt arbeidsmiljø & systematisk HMS fører til økt produktivtet og lavere sykefravær.

Derfor har vi startet Dr.Dropin Bedrift - vårt mål er å gjøre det enkelt for arbeidsgivere å skape et friskere arbeidsliv ved å være Norges mest moderne leverandør av bedriftshelse & HMS. Dette skal vi oppnå ved å kombinere dyktige rådgivere, gode digitale verktøy, og Norges mest tilgjenglige helsetjenester.

Kontakt oss
sanity image

Vi ser deg

Vårt mål er å gjøre det enkelt for dere å oppnå gode bedriftshelse & HMS resultater. Det gjør vi ved å sette dere i fokus og lytte til tilbakemeldingene deres.

Vårt tverrfaglige team består derfor av nøye utvalgte og engasjerte medmennesker. De har solid kompetanse, relevant erfaring og tilgang på gode digitale verktøy, slik at du får hjelpen du trenger raskt.

Få uforpliktende tilbud
sanity image

Lyst til å bli en av oss?

I Dr.Dropin Bedrift vil du få en morsom og variert hverdag i en moderne og innovativ bedrift. Du vil bli en del av et kompetent fagmiljø med god delingskultur på tvers av fagfelt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstider.

Vil du vite mer?

Se alle ledige stillinger
sanity image

Dette vi kan vi bistå med

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Møt noen av våre dyktig rådgivere

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Rebekka Egeland er psykolog med spesialisering innen organisasjonspsykologi. Hun har skrevet flere bestselgende bøker og uttaler seg om ledelse, organisasjonsutvikling og god psykisk helse på arbeidsplassen.

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Kjersti er spesialist i arbeids -og miljømedisin med lang erfaring fra bedriftshelsetjeneste. Hun har også ekstra utdanning i bl.a. arbeids -og organisasjonspsykologi, kommunikologi og funksjonellmedisin.