Bedrift

Rusmiddeltest på deres arbeidsplass

I enkelte yrker er arbeidsmiljøloven åpen for rustesting av ansatte. Dette gjelder yrker med særlig krav om rusfrihet på jobb eller som har pliktmessig avhold. Vi tilbyr rustesting samt tjenester og produkter som er knyttet til dette på arbeidsplassen eller i klinikk.

Ta kontakt for mer informasjon eller et skreddersydd tilbud.

sanity image

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Tilbud skreddersydd deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Vi kommer til dere

Våre erfarne sykepleiere kan gjennomføre rusmidelltesting på deres arbeidsplass. Den ansatte er kun borte fra jobb i 10 minutter.

Null administrasjon

De ansatte booker selv via bookinglink. Vi fakturerer dere samlet etterskuddsvis.

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.