Bedrift

Mental helse på arbeidsplassen

Det psykososiale arbeidsmiljøet har direkte påvirkning på de ansattes mentale helse og hvordan de presterer på jobb. Om de ansatte trives og har det bra på jobb vil det virke helsefremmende.

Dr.Dropin har dyktige organisasjonspsykologer som kan bistå med forebyggende tiltak, i kriser og endring, samt oppfølging av medarbeidere som har det vanskelig.

Pris fra 1 195,- per time

sanity image

Hvorfor få til mental helse på arbeidsplassen?

Forbedre prestasjoner

Livet har opp- og nedturer og det psykososiale arbeidsmiljøet vil påvirke den ansattes mentale helse. God mental helse på arbeidsplassen har direkte innvirkning på den ansattes prestasjoner, kvalitet og effektivitet i arbeidet.

Reduser sykefraværet

Utfordringer med mental helse er den nest største årsaken til sykefravær i Norge. Forebyggende tiltak og bistand i tidlig fase vil være med på å redusere sykefraværet og forbedre arbeidsmiljøet i virksomheten din.

Se vår sykefraværskalkulator lenger ned.

Ivareta dine ansatte

Å ha etablerte rutiner og god hjelp tilgjengelig når den ansatte har det vanskelig vil oppleves som en trygghet og redusere terskelen for å be om hjelp når livet byr på utfordringer.

Hva bistår vi med det psykososiale arbeidsmiljøet?

Dr.Dropin har spisskompetanse på organisasjonspsykologi og mental helse og vil kunne rådgi din virksomhet der hvor dere trenger det.

Vi bidrar blant annet med:

  • Kartlegging for å finne nettopp deres utfordringer. Med god kartlegging vil vi kunne iverksette målrettede tiltak som gir gode resultater
  • Lederutvikling og kurs
  • Støttesamtaler, individuell terapi
  • Fysikalske tjenester
  • Kulturbygging
  • Forebyggende tiltak
sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud tilpasset deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og uten bindingstid.

Moderne løsninger

Vi benytter moderne og digitale løsninger men er fysisk på plass ved behov. Slik sikrer vi effektiv ressursbruk og målrettede tiltak.

Datadrevet innsikt

Vi kombinerer kunnskapen til våre organsiasjonspsykologer og arbeidsmiljørådgivere med moderne digitale verktøy, som pulse undersøkelser, for å sikre en datadrevet tilnærming og målstyring.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.