Bedrift

Lederutvikling i deres bedrift

Ledelse har aldri vært mer komplekts og krevende enn det er nå. Lederen har en svært viktig rolle i enhver virksomhet og hvordan ledelsen utøves er avgjørende for om man oppnår sine målsetninger.

Våre organisasjonspsykologer har kompetanse på hvordan å utøve ledelse og lykkes med sine satsninger.

Pris 1 595,- per time

sanity image

Hvorfor lederutvikling med Dr.Dropin?

Trygge ledere

Økt kompetanse og gode verktøy gir trygge ledere som gjennom sine medarbeidere oppnår gode resultater og ivaretar virksomhetens interesser.

Motiverte medarbeidere

God ledelse gir motiverte og produktive medarbeidere som trives på jobb. Gode ledelse er avgjørende for å ha lav turn-over, lavt sykefravær og godt arbeidsmiljø.

Hvordan bistår vi med lederutvikling?

Ledelse er komplekst og rollen krever ofte mye av individet. Lederen har en svært viktig rolle, uansett om det er en mellomleder eller noen i toppledelsen. Operative ledere står hver dag i sammensatte utfordringer og har gjerne personalansvar for medarbeidere med ulike behov. Utvikling av lederne er en viktig prioritering for enhver virksomhet som ønsker å oppnå sine målsetninger.

Her er noen av de tingene vi bistår ledere med:

  • Rådgivning til ledere der hvor lederen trenger det. Det kan være enkelte hendelser eller situasjoner lederen står i, hvor man opplever at man trenger råd og veiledning.
  • Lederutvikling i form av kurs hvor lederne får hevet sin kompetanse i hvordan å utøve ledelse, kompetanse om bruk av ulike verktøy, kommunikasjon og gjeldende lover og regler.
  • Coaching av ledere som ønsker å utvikle sine personlige egenskaper for å bedre utøve sin rolle ovenfor sine medarbeidere.

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud tilpasset deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og uten bindingstid

Moderne løsninger

Vi benytter moderne og digitale løsninger men er fysisk på plass ved behov. Slik sikrer vi effektiv ressursbruk og målrettede tiltak.

Vi kan bedriftshelse

Vi er en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste med dyktige rådgivere og erfarent helsepersonell som dekker hele landet digitalt og med reisende helseteam.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning