Bedrift

Fysioterapi på kontoret

Fysikalske tjenester på kontoret kan bestå av felles opplegg for grupper av ansatte eller individuell behandling og oppfølging.

Vi kommer til deres arbeidsplass for å gjøre det enkelt og tidsbesparende for deres ansatte.

Pris 895,- per konsultasjon

sanity image

Hva kan fysioterapi på kontoret bidra med?

Redusere sykefravær

Gruppetrening og øvelser for dine ansatte er forebyggende mot muskel- og skjelettlidelser. Dette vil kunne redusere sykefraværet i din bedrift. Vi sikrer at mindre plager ikke blir større ved å bistå i tidlig fase.

Se vår sykefraværskalkulator lenger ned!

Forbedret arbeidsmiljø

Friske og sunne medarbeidere = motiverte og fornøyde medarbeidere. Å tilrettelegge for fysisk aktivitet på arbeidsplassen vil kunne gi bedre arbeidsmiljø i din bedrift! I det minste vil det forebygge mot skader og sykdom.

Tiltrekke nye ansatte

Ansattgoder i form av helsetjenester vil kunne tiltrekke og beholde dyktige ansatte. Behandling og fysisk aktivitet i arbeidstiden, på arbeidsplassen, gir fleksibilitet og tilgjengelighet i en travel hverdag.

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Tilbud skreddersydd deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Fleksibilitet

Våre erfarne fysioterapauter gjennomfører behandling på deres arbeidsplass eller i klinikker med lange åpningstider.

Null administrasjon

De ansatte booker selv via bookinglink. Vi fakturerer dere samlet etterskuddsvis.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning