Helseattester for ansatte

Vi leverer helseattester for yrker der dette er krav for å utføre jobben sin, eksempelvis offshore og sjømann.

Pris fra 2 195,– per helseattest

Bestill time
sanity image

Hvem har behov for helseattest?

Noen yrker er lovpålagt helseattester for å kunne gjennomføre jobben sin. Helseattester er vanligvis standardiserte dokumenter som bekrefter en persons helsestatus og evne til å utføre bestemte arbeidsoppgaver.

Det kreves en spesialistundersøkelse med tilhørende tester i en av våre klinikker for å utarbeide helseattesten. Omfanget av undersøkelsen og kravet til spesialkompetanse varierer basert på yrke. Typiske tester inkluderer syn, hørsel, lungefunksjon, hjerte- og karsykdommer, medisinbruk, diabetes, blodtrykk, demens, epilepsi, førlighet, psykiske lidelser og overvekt.

Helseattestene vi tilbyr:

  • Sjømannsattest
  • Offshoreattest
  • Yrkesdykkerattest
  • Røykdykkerattest
  • Jernbaneattest
  • Kombiattest (Offshore/Sjø)
Les mer om våre helseattester og se alle priser
sanity image

Ta kontakt for bedriftsavtale

Har du spørsmål vedrørende helseattest, eller trenger du helseattester for ansatte i din bedrift? Få et uforpliktende tilbud ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Du kan også lese mer om helseattester og bestille time her.

sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs & opplæring

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.