Bedrift

Webinar – HMS gjort enkelt

Dette webinaret er for deg som ønsker en grunnleggende innføring i:

  • Hva HMS er
  • Hvorfor investere i HMS
  • Hva du må og bør gjøre

Meld deg på for å få gratis tilgang. Du vil få tilsendt en link på mail innen kort tid.

sanity image

Påmeldingsskjema

Forstå HMS gjennom 8 enkle trinn

I dette webinaret vil vår bedriftsrådgiver i Dr.Dropin, Solveig Engebretsen-Hole, ta deg gjennom det mest grunnleggende innenfor HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet).

På 22 minutter gir vi deg 8 enkle trinn for å forså hva HMS er, slik at du får en god forståelse for temaet og hvordan det kan jobbes videre med i din bedrift.

Bli kjent med vår bedriftsrådgiver

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Nysgjerrig på Dr.Dropin Bedrift?

sanity image