Gjør bedriftshelse & HMS enkelt

Dr. Dropin bedrift tilbyr en fleksibel grunnpakke som dekker lovkrav om bedriftshelsetjeneste. Få kontroll på BHT & HMS — og kostnadene knyttet til det.

Få tilbud på 5 minutterBestill årets influensavaksine
sanity image

Sjekk om dere er pålagt bedriftshelsetjeneste

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Få skreddersydd tilbud til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Raskt og moderne

Bedriftshelse og HMS blir enkelt og forståelig med våre digitale løsninger. Vi sikrer minimal administrasjon og rask hjelp når dere trenger det.

Vi kan bedriftshelse

Vi er en godkjent bedriftshelsetjeneste med dyktige rådgivere og erfarent helsepersonell. Vi leverer tjenester i hele Norge både digitalt og med et reisende helseteam.

Hva kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.

Digitale løsninger

Våre digitale løsninger sørger for at de ansatte får rask digital helsehjelp når de trenger det og fysiske tjenester ved behov. De ansatte kan booke time selv i på web eller i app og velge blant en rekke helsetjenester – enkelt og helt administrasjonsfritt.

Videre gir vår bedriftsportal leder og HR tilgang til malbiblotek, fagbank og innsiktsverktøy, i tillegg til full oversikt over kundeforholdet med mulighet for å bestille nye kurs og tjenester.

Få uforpliktende tilbud
sanity image

Ofte stilte spørsmål
Møt noen av våre dyktig rådgivere

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Kjersti er spesialist i arbeids -og miljømedisin med lang erfaring fra bedriftshelsetjeneste. Hun har også ekstra utdanning i bl.a. arbeids -og organisasjonspsykologi, kommunikologi og funksjonellmedisin.

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Rebekka Egeland er psykolog med spesialisering innen organisasjonspsykologi. Hun har skrevet flere bestselgende bøker og uttaler seg om ledelse, organisasjonsutvikling og god psykisk helse på arbeidsplassen.

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning