Bedrift

Bli Miljøfyrtårn sertifisert

Vi bistår fra A til Å med å få din bedrift sertifisert som Miljøfyrtårn. Våre konsulenter har sertifisert over 500 bedrifter med 100% suksessrate.

Oppfyll BHT-lovkravet i dag
sanity image
godkjent-bedriftshelsetjeneste

Hvorfor velge oss?

Fast, lav pris

Vi tilbyr fast, lav pris, for å veilede deg gjennom prosessen mot å bli sertifisert.

Effektiv sertifisering

Vi tilbyr ett kontaktpunkt gjennom hele prosessen som hjelper deg med å gjennomføre sertifiseringen effektivt.

Skreddersydd tilbud

Du kan velge om du ønsker veiledning for å gjennomføre prosessen selv, eller om du ønsker full-service og at vi gjør mesteparten for deg.

Vårt tilbud og våre priser

An image

Bistand til sertifisering

19950,-

For å bli sertifisert vil en konsulent gjennomføre kartlegging av din bedrift og veilede deg gjennom digitale arbeidsmøter. Konsulenten bidrar med maler og verktøy for å dokumentere at du oppfyller generelle og bransjespesifikke krav. Kostnad til sertifisør gjennom Certnor og etableringskostnad til Stiftelsen Miljøfyrtårn kommer utenom.

An image

Full-service bistand til sertifisering

39950,-

Med full-service tar vi på oss hatten deres og utarbeider forslag til dokumenter og dokumenterer i Miljøportalen på vegne av dere. Dere må bistå med informasjon og kvalitetssikre arbeidet, men denne pakken innebærer betydelig mindre arbeid for dere som kunde. Kostnad til sertifisør gjennom Certnor og etableringskostnad til Stiftelsen Miljøfyrtårn kommer utenom.

Hva er Miljøfyrtårn?


Miljøfyrtårn er det mest brukte sertifikatet i Norge for bedrifter som ønsker å vise sin innsats for miljøet og samfunnet. Å være en Miljøfyrtårn-bedrift betyr at man må oppfylle visse krav når det gjelder avfallshåndtering, energisparing, HMS-rutiner og miljøvennlige innkjøp og transport.

Sertifiseringen gir praktiske verktøy for miljøstyring og daglig drift.

Hvordan blir man Miljøfyrtårn?

Nesten alle kan bli det ved å oppfylle felleskriterier og bransjespesifikke krav. Med hjelp fra godkjente konsulenter går man gjennom prosessen og får godkjennelse fra sertifisører.

Hvorfor bli Miljøfyrtårn?

Fordi det er lønnsomt! Man sparer kostnader på avfall, energi og får et konkurransefortrinn med stadig flere krav til miljøsertifisering i både offentlige og private anskaffelser. Det styrker merkevaren og viser ansvar og fremtidsrettethet. Miljøfyrtårn handler også om HMS og arbeidsmiljø, og det integreres effektivt med bedriftshelsetjeneste for å unngå dobbeltarbeid og spare kostnader.

Miljøfyrtårn og bedriftshelsetjeneste henger tett sammen. Vi gir deg effektive løsninger slik at du unngår dobbeltarbeid og sparer kostnader med sertifisering og bedriftshelsetjeneste i ett.

Andre produkter vi tilbyr

Bedriftshelsetjeneste

Oppfyll BHT-lovkravet raskt og enkelt med vår Grunnpakke. Rask tilgang på komplett utvalg av tilleggstjenester ved behov.

Helsetjenester for ansatte

Få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din innenfor HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris.

Avvikssystem

Få Norges enkleste og rimligste avvikssystem idag. Enkelt for den ansatte, komplett kontroll og oversikt for ledelsen. Alle Dr.Dropin BHT-kunder får 30% rabatt.

Tusenvis av fornøyde kunder

2.000+
Fornøyde kunder
96%
Kundetilfredshet
4.9/5
Google Anmeldelser