Bedrift
Test Kurs Fiddl
5 timer
E-læring (digitalt)
NO/EN
Test Kurs Fiddl

Ved å ta dette kurset oppfyller dere kravet som sikkerhetsforskriften stiller til bedrifter. Vårt digitale kurs dekker alle de emner som skal til for at de ansatte har den kompetansen de trenger og er tilpasset forskriften. (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.)

Kravet gjelder både for dem som arbeider med lav- og høyspenningsanlegg. Opplæringen skal gjentas minimum en gang årlig. Kurset inneholder også opplæring i førstehjelp og spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.


Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett. Det er bygd opp i moduler med tekst og bilder. Etter endt kurs vil man å få utstedt kursbevis.

Dr.Dropin Bedrift leverer også førstehjelpskurs etter krav fra DSB.

300,- per stk (ekskl. MVA)

Inkluderer

  Kundescore:


  Du kan bestille for deg selv eller andre i samme bedrift. Kursdeltager mottar invitasjon til kurs på e-post umiddelbart etter bestilling.
  Kontakt en veileder

  Testkort fiddl

  An image
  1 timer
  E-læring (digitalt)
  NO/EN

  Diisocyanater opplæring

  Opplæring i bruk og håndtering av diisocyanater. Nytt regelverk stiller krav til at alle som arbeider med produkter som inneholder diisocyanater må gjennomgå opplæring.

  Les mer