Bedrift

Vold og trusler kurs

Formålet med et kurs om vold og trusler på arbeidsplassen er å forberede og ruste deltakerne med nødvendige ferdigheter og kunnskap for å skape et trygt arbeidsmiljø, samt beskytte både seg selv og andre mot vold og trusler på arbeidsplassen.

sanity image
Vold og trusler kurs
3 hours
Teaching (live)
NO/EN
Vold og trusler kurs

Gjør dine ansatte tryggere med opplæring i håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Dette praktiske kurset gir innføring i forebygging, håndtering og oppfølgning av hendelser relatert til vold og trusler og er relevante både for ledere og medarbeidere.

Kurset gjennomføres av erfarent fagpersonell fra vår bedriftshelsetjeneste og kan holdes både på arbeidsplass og ekstern lokasjon. Kurset inneholder både en teoretisk del og en praktisk del om teknikker som kan brukes i håndtering av ulike situasjoner.

Maks 16 deltakere per kurs. Vi holder gjerne flere kurs på samme dag om dere er fler enn 16

9995,- per group

Includes

  • Course diploma
  • Theoretical lecture
  • Practical demonstration
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

After ordering, you will be contacted by an Operations Coordinator to clarify practical details
Contact an advisor

Vi tilbyr også

An image
2 hours
Teaching (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Read more
An image
2 hours
Teaching (live)
NO/EN

First Aid Course

Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp (inkl. hjertestarter), og kan holdes på deres arbeidsplass eller på ekstern lokasjon.

Read more
An image
2+ hours
E-learning (digital)
NO

FSE-course

FSE-course for electricians. Meets the requirements in regulations on safety when working in and operating electrical installations. The course takes approximately 2 hours.

Read more