Bedrift

Kontorergonomi

Riktig tilrettelegging av kontorplassen er viktig for å unngå belastningsskader. Et kurs i kontorergonomi gir en kort teoretisk innføring i arbeidsstillinger og inkluderer individuell tilpasning av stol og pult.

sanity image
Ergonomic course for offcies
1 hours
Teaching (live)
NO/EN
Ergonomic course for offcies

Tilgjengelig i Stor-Oslo, resten av landet per forepsørsel.

Muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge. Med besøk fra våre ergonomer får dine ansatte kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager på kontoret.

Kurset består av 30-minutter med teori, etterfulgt av mulighet for spørsmål i plenum. Maks 15-deltagere per kurs, vi holder gjerne flere kurs på samme dag om dere er fler enn 15. Etter kurser åpner ergonomen for 15-minutters individuell arbeidsplasstilpasning, 5 tilpasnnger er inkludert, deretter +295,- per person. Kurset gjennomføres på deres arbeidsplass.

5995,- per group

Includes

  • Theoretical lecture
  • Practical demonstration
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

After ordering, you will be contacted by an Operations Coordinator to clarify practical details
Contact an advisor

Vi tilbyr også

An image
2 hours
Teaching (live)
NO/EN

Ergonomic course

Kurset gir de ansatte i bedriften kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager.

Read more
An image
3 hours
Teaching (live)
NO/EN

Vold og trusler kurs

Kurset gjør ansatte tryggere med opplæring i håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Dette praktiske kurset gir innføring i forebygging, håndtering og oppfølgning av hendelser relatert til vold og trusler.

Read more
An image
2 hours
Teaching (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Read more