Bedrift

Ergonomikurs

Ergonomi handler om å tilpasse arbeidsmiljøet til individet for å fremme sikkerhet, helse og effektivitet. Formålet med ergonomikurs er å øke bevisstheten om ergonomiske prinsipper og lære deltakerne å identifisere og håndtere ergonomiske risikofaktorer på arbeidsplassen.

sanity image
Ergonomic course
2 hours
Teaching (live)
NO/EN
Ergonomic course

Tilgjengelig i Stor-Oslo, resten av landet per forespørsel.

Muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge. Med våre ergonomer får de ansatte i din bedrift kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager som de kan pådra seg i jobben sin ved feil arbeidsstilling.

Kurset består av en teoretisk og en praktisk del, og tilpasser deres bedrift/branjse etter behov. Vi kan gjennomføres kurset på deres arbeidsplassen eller ved en ekstern lokasjon. Maks 15-deltagere per kurs, vi holder gjerne flere kurs på samme dag om dere er fler enn 15.

Dersom dere er en kontor bedrift anbefaler vi å se på vårt kontorergonomikurs med mulighet for individuelle arbeidsplasstilpasning i etterkant.

5995,- per group

Includes

  • Theoretical lecture
  • Practical demonstration
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

After ordering, you will be contacted by an Operations Coordinator to clarify practical details
Contact an advisor

Vi tilbyr også

An image
1 hours
Teaching (live)
NO/EN

Ergonomic course for offcies

Kontorergonomikurs gir de ansatte i bedriften kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager.

Read more
An image
2 hours
Teaching (live)
NO/EN

Stressmestringskurs

Kurset i stressmestring lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Read more
An image
2 hours
Teaching (live)
NO/EN

First Aid Course

Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp (inkl. hjertestarter), og kan holdes på deres arbeidsplass eller på ekstern lokasjon.

Read more