Kurs & Opplæring tilpasset deres behov

Løft kompetansen i deres organisasjon med fysiske og digitale kurs fra våre erfarne kursholdere til fornuftige priser. Våre tilpassede kurs gir din bedrift unik mulighet til å bygge nødvendig kompetanse innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse.

Få uforpliktende tilbud
sanity image

HMS-kurs

Gjennomfør den lovpålagte opplæring for ledere, verneombud og AMU-medlemmer gjennom et praktisk og enkelt digitalt kurs. Kursbevis som dekker kraves mottas ved endt opplæring.

HMS-kurs for leder 1.995,- per person
HMS-kurs for verneombud 3.995,- per person

Ta kontakt for mer informasjon
sanity image

Førstehjelpskurs

Førstehjelp redder liv. Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp og kan tilpasses din bedrift. Kurset kan både holdes på arbeidsplass og ekstern lokasjon.

Kurset gjennomføres av sertifiserte kursholdere, og gir kompetanse og trygghet med en teoretisk og en praktisk del. Flere moduler tilpasset din bransje kan legges til for ekstrakostnad bla. hjertestarter, brann-, strøm-, klem-, blødning- og fallskade.

Pris fra 5.995,- per gruppe (variget 2-3 timer)

Ta kontakt for mer informasjon
sanity image

Ergonomikurs

Med våre sertifiserte ergoterapeuter/fysioterapeuter får de ansatte i din bedrift kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager som de kan pådra seg i jobben sin ved feil arbeidsstilling.

Kurset består av en teoretisk og en praktisk del, og kan gjennomføres på arbeidsplassen. For kontorbedrifter har vi et eget kurs innen kontorergonomi med mulighet for individuelle arbeidsplassvurderinger i etterkant.

Ergonomikurs 5.995,- per gruppe (variget 2 timer)
Kontorergonomi fra 2.995,- per gruppe (fra 30 minutter)

Ta kontakt for mer informasjon
sanity image

Vold og trusler kurs

Gjør dine ansatte tryggere med opplæring i håndtering av vold og trusler på arbeidsplassen. Dette praktiske kurset gir innføring i forebygging, håndtering og oppfølgning av hendelser relatert til vold og trusler og er relevante både for ledere og medarbeidere.

Kurset gjennomføres av erfarent fagpersonell fra vår bedriftshelsetjeneste og kan holdes både på arbeidsplass og ekstern lokasjon. Kurset inneholder både en teoretisk del og en praktisk del om teknikker som kan brukes i håndtering av ulike situasjoner.

Pris 9.995,- per gruppe (varighet 3 timer)

Ta kontakt for mer informasjon
sanity image

Stressmestringskurs

Stress er en av de vanligste helseproblemene på norske arbeidsplasser, og kan gi både psykiske og fysiske plager. Stress kan oppleves som svært utfordrende både for den enkelte, og for et godt og produktivt arbeidsmiljø som helhet.

Vårt kurs i stressmestring holdes av organisasjonspsykolog og lærer både ledere og medarbeider å håndtere stress med fokus på hvordan vi kan snu negativt stress til en positiv driver for effektivitet i hverdagen.

Pris 9.995,- per kurs (variget 2-3 timer)

Ta kontakt for mer informasjon
sanity image

Foredrag tilpasset deres bedrift

Våre fagfolk leverer både fysiske og digitale foredrag, med varighet på ca. 1 time. Ta kontakt for en uforpliktende prat så bidrar vi med å finne løsningen dere ser etter.

Eksempler på temaer kan være; innføring i arbeidsmiljøloven, psykisk helse, kloke helsevalg, leder- og medarbeiderskap.

Pris etter avtale

Ta kontakt for mer informasjon
sanity image