Koronatest | COVID-19 test for Bedrifter

Dr.Dropin Bedrift tilbyr bedrifter rask og effektiv testing for COVID-19. Vi tilbyr både Antigen test og Express PCR-test i vår klinikk i Hegdehaugsveien, Oscars gate 20. Vi kan også komme til deres lokaler for testing.

Våre bedriftstjenester krever ingen administrasjon, og ansatte kan enkelt booke selv via app.

Få uforpliktende tilbud
sanity image

Hurtigtest | Express PCR-test

Dr.Dropin tilbyr både hurtigtest/antigentest og Express PCR-test.

Tidspunkt for når man mottar testresultatet varierer i de ulike byene. Vennligst les mer om hvilke koronatester Dr.Dropin tilbyr i din by unde.

Merk at vi også tilbyr fit-to-fly attest for dine ansatte. Vi skriver kun ut attest basert på test tatt i en Dr.Dropin klinikk.

Koronatest Oslo

Få uforpliktende tilbud
sanity image

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjon om bedriften din og få et tilpasset tilbud på 5 minutter.

Hvorfor velge oss?

Fornuftige priser

Tilbud skreddersydd deres behov til en god pris. Prøv risikofritt med fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Kort ventetid

Vi har høy tilgjenglighet og lange åpningstider som sikrer korte ventetider. Vår løsning er administrasjonsfri, ansatte booker selv.

Vi kan komme til dere!

Vi har mobile COVID-teststasjoner som kan settes opp på valgfrie lokasjoner når dere har behov for det.

Hva annet kan vi bistå med?

Lovpålagt bedriftshelsetjeneste

Oppfyll alle lovpålagte HMS-krav raskt og enkelt til en fornuftig pris. Søk opp bedriften din i skjemaet over eller ta kontakt dersom du ønsker hjelp med å forstå hvilke krav som gjelder for dere.

Lederstøtte

Våre HMS-rådgivere og organisasjonspsykologer kan bistå med mange ulike problemstillinger. Aktuelle temaer kan være alt fra kulturbygging til ivaretaretakelse av ansatte i stressende perioder. God håndtering av slike situasjoner vil bidra til redusert sykefravær, lavere turnover og økt produktivitet.

Helsetjenester for ansatte

Vi skreddersyr et tilbud slik at deres ansatte kan få rask helsehjelp når de trenger det. Hos Dr.Dropin Bedrift kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester med kort ventetid og til fornuftige priser. Vår digitale løsning gjør at de ansatte kan booke time selv.

Kurs & opplæring

Løft kompetansen blant de ansatte i bedriften din. Vi har både fysiske og digitale kurs til en fornuftig pris innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Vi hjelper dere med alt fra lærerike lederutviklingskurs og stressmestringskurs til livreddende førstehjelpskurs. Klikk for å lese mer eller ta kontakt med oss.