Grunnpakken inneholder

Fastpris

1
125

520 kr

Per måned for hele bedriften
Det er enkelt å bli kunde

1
Få pris på 5 minutter. Per telefon eller e-post.
2
Aksepter tilbudet digitalt, vi sier opp din gamle BHT for deg.
3
Motta link for booking av digital kartlegging og årsmøte.

Få uforpliktende tilbud

Fyll ut informasjonen og få tilbud på 5 minutter. Eller ring oss på 22 12 02 92.

Digitalt først, fysisk ved behov!

Vi benytter moderne og digitale løsninger men er fysisk på plass ved behov, over hele landet. Dette gjør vi for å sikre effektiv ressursbruk og målrettede tiltak.

Vi tilbyr rask tilgang på helsehjelp ved behov. Vi har et reisende helseteam som gjør helsekontroller og vaksinering på deres arbeidsplass. Om dere ønsker kan ansatte også booke time selv, digitalt eller i en av våre klinikker, enkelt og helt administrasjonsfritt.

Videre gir vår bedriftsportal full oversikt over deres kundeforhold. Dere vil også få dere tilgang til fagbank, dokumenter og innsiktsverktøy.

sanity image

Tilgang på alle våre tilleggstjenester ved behov

An image

Systematisk HMS

Alle store problemer har én gang vært små. Ved behov kan vi bistå dere i det systematiske HMS-arbeid for å finne problemene før de oppstår. Vi har bred kompetanse med HMS-arbeid, deriblant HMS-revisjoner, AMU-deltagelse, tilsynshjelp, risikokartlegging, vernerunder og rådgivning.

An image

Arbeidsmedisin

Ved behov tilbyr vi alle arbeidsmedisinske tjenester, og vi bistår løpende med forslag til gode helsetiltak i deres virksomhet. Effektive tiltak har bevist positive resultater på økonomi ved reduksjon i sykefravær. Se vår sykefraværskalkulator nederst på siden.

An image

HMS-kurs

Leder og verneombud er lovpålagt HMS-kurs. Vi tilbyr effektive digitale versjoner av alle lovpålagte kurs innen HMS, deltakere mottar kursbevis ved endt kurs. Vi har tilpassede kurs for ledere, verneombud og AMU-medlemmer.

Ofte stilte spørsmål


En bedriftshelsetjeneste hjelper bedrifter med helse, miljø og sikkerhetsarbeidet for å skape et godt arbeidsmiljø og fremme god arbeidshelse. Vi i Dr.Dropin har som mål å gjøre HMS arbeidet enkelt samtidig som vi bistår med å styrke arbeidsmiljøet og redusere sykefraværet på arbeidsplassen. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud på 5 minutter som løser akkurat deres behov.


Møt noen av våre dyktig rådgivere

An image

Bedriftsrådgiver Solveig Engebretsen-Hole

Solveig er utdannet ergoterapaut med spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid og sykefravær. Hun har jobbet som HMS-rådgiver for større, landsdekkende virksomheter hvor fokus har ligget på å etablere og vedlikeholde godt systematisk HMS-arbeid for å sikre et fullt forsvarlig og helsefremmende arbeidsmiljø. Godt systematisk HMS-arbeid skaper grunnlaget for et friskt arbeidsliv, med motiverte og produktive ansatte som trives på jobb.

An image

Arbeidsmedisiner Kjersti Hjelle

Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse

An image

Organisasjonspsykolog Rebekka Egeland

Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse Beskrivelse

Se hvor mye du kan spare

Bruk kalkulatoren under og se hvor mye sykefravær koster bedriften din årlig. Kalkulatoren viser også hvor mye du kan spare ved å redusere fraværet.
Antall ansatte (årsverk)
Daglig kostnad per ansatt
Sykefravær
Ønsket sykefravær

Resultat

Totalt årlige kostnader med nåværende sykefravær
1 308 125
Totalt årlige kostnader med ønsket sykefravær
805 000

Reduseres sykefraværet til 4 %, øker bunnlinjen
503 125
Book gratis rådgivning